Amazon Hesap Sağlığı ekibne ulaşan varmı?
Hesap sağlığı bölümünde ki beni şimdi ara butou çalışmamaktadır. Bu herkeste mı boyle yoksa bız de mı hata verıyor 2 3 aydır bu sekıl burası. Bunun bı cozumu varmı ??
5 replies
Nina_Amazon
Merhaba @EYYO_TR,
Ben, Amazon Satıcı Forumları’ndan Nina. Bugün, size sorunuzla ilgili yardımcı olmaya çalışacağım.
Hesap Sağlık sayfasında bulunan “beni şimdi ara” butonu hakkında yaşadığınızı belirttiğiniz sorunu hangi pazar yerinde deneyimliyorsunuz? Bununla ilgili olarak spesifik olarak aldığınız ya da gördüğünüz bir hata mesajı var mı? Varsa, bunu bizimle paylaşmanız fayda sağlayabilir. Bunun yanında, arama yapmak üzere girdiğiniz alternatif bir telefon numarası varsa bununla da deneme yapmanızı öneririm.
Konuyla ilgili daha fazla destek almak için, Satıcı Merkezi’nin sağ üst köşesinde bulunan “yardım” sekmesini tıklayarak Satıcı Destek Birimi’ne bir olay kaydı oluşturabilirsiniz.
Umarım yukarıda belirtilenler sizin için faydalı olmuştur.
Herhangi bir soru ya da yardım almak istediğiniz bir konu için lütfen bize yazın.
Amazon Satıcı Forumları’nı kullandığınız için teşekkürler.
Saygılarımla,
Nina
Seller_r8AccE1n1YjI8
Merhaba attığınız mesaj otomatık mı ? aldığımız hatanın ekran goruntusu attık.
Tabı harıcı telefon numarası da deneme yaptık fakat herhangı bır olumlu donus olmadı.
Amazon turkıye pazar yerınde ve ek olarak dıger pazar yerlerınde de sorunu yasamaktayız.
Leila_Amazon
Merhaba @Eyyo,
Ben, Amazon Satıcı Forumları’ndan Leila. Bugün size ben yardımcı olmaya çalışacağım.
“Beni Şimdi Ara” butonunu kullanamadığınızı anlıyorum, sorunu çözmek için lütfen aşağıdaki sorun giderme adımlarını uygulayın ve tekrar deneyin.
-
Seller Central’de kayıtlı telefon numaranızın başında +90 olduğundan emin olun. Telefon numaranız +90 5xx xxx xx xx şeklinde olmalı.
-
Başka bir tarayıcıdan Seller Central’e giriş yaparak oradan “Beni Şimdi Ara” butonunu kullanmayı deneyin.
-
Başka bir cihazdan Seller Central’e giriş yaparak oradan “Beni Şimdi Ara” butonunu kullanmayı deneyin.
-
Halihazırda kullanıyor olduğunuz tarayıcınızın Ayarlar bölümünden “Çerezleri temizle” butonunu kullanarak arama geçmişinizi temizleyin.
Bu adımlardan sonra hala hata mesajı alıyorsanız lütfen bizimle forum üzerinden tekrar iletişime geçin.
Konuyla ilgili daha fazla destek almak için, Satıcı Merkezi’nin sağ üst köşesinde bulunan “yardım” sekmesini tıklayarak Satıcı Destek Birimi’ne bir olay kaydı oluşturabilirsiniz.
Umarım yukarıda belirtilenler sizin için faydalı olmuştur.
Amazon Satıcı Forumları’nı kullandığınız için teşekkürler.
Saygılarımla,
Leila
Seller_r8AccE1n1YjI8
Geri döünüşleriniz için teşekkür ederiz.
Bahsettiğiniz maddelerin hepsine dikkat ettiğimizi belirtmek isteriz.
4, 5 adet Telefon numarası denedık hepsınde hata aldık.
Farklı satıcı hesabında da hatta bır kac tane satıcı hesabında denedık aynı hata var.
Suan amazon tarafında hesap saglıgı benı ara butonu çalışmamaktadır.