Bir hesapla ilişkili olduğunuzu tespit ettik

Countries

Read only
Australia
Belgium
Brazil
Canada
Egypt
France
Germany
India
Italy
Japan
Mexico
Netherlands
Poland
Saudi Arabia
Singapore
Spain
Sweden
Turkey
United Arab Emirates
United Kingdom
United States
Turkey
imgSign in
Country changed
user profile
Seller_P2PgkxJQY0CN9

Bir hesapla ilişkili olduğunuzu tespit ettik

Hiçbir şey anlamadığım, destek tarafından sürekli copy/paste cevap atılan bir sorun ile karşı karşıyayım.

KAM BİLİŞİM ile başlayan bir hesapla ilişkili olduğunuzu tespit ettik.

Bildiriminizi aldık ancak şu anda hesabınızı yeniden etkinleştirmek için yeterli bilgiye sahip değiliz.

Şirketin benim adıma olduğuna dair vergi levhası, ticaret odası kaydı ve faaliyet belgemi paylaşarak ispat edebilirim. Bu evraklara rağmen neyin şüphesi anlamış değilim. Lütfen bana, Türkiye kimliğini taşıyan bir çalışanınız cevap verebilir mi? Diğer hesap ne? Nasıl diğer hesapla bağlantım olmadığını size kanıtlayabilirim? Otomatik mesaja ağız dolusu hakaretler edeceğimi not olarak düşüyorum.

16 views
4 replies
Tags:ASIN, Buy Box, Fees, Listings, Pricing
00
Reply
4 replies
user profile
Siena

Merhaba @KAM_BILISIM ,

Ben, Amazon Satıcı Forumu’ndan Siena.

Size sorularınızla ilgili yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Gönderiniz için çok teşekkürler. Bugün size sorularınızla ilgili yardımcı olmaya çalışacağım.

Hesabınızın detaylı olarak incelenmesi ile ilgili size yardımcı olabilecek ekip Hesap Sağlığı Destek Ekibi olduğundan dosyanızı ilgili ekibe transfer ediyorum.

Lütfen onlardan bugün içinde alacağınız çağrıyı bekleyin.

Umarım bu bilgileri faydalı bulursunuz.
Herhangi bir sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçin.
Satıcı Forumu’nu kullandığınız için teşekkürler.

Iyi günler dileriz.

Saygılarımla,

Siena

00
user profile
Seller_mZy9WcSzbsDq0

Aynı cihaz veya internet bağlantısı üzerinden 2. bir hesaba giriş yapılması bu soruna yol açar. Öncelikle birinci hesabı kurtarmanız gerekiyor. Bunun için eylem planı hazırlamalı itiraz sunmalısınız. Performans bildirimleri sayfasına gidin ve sizden istenilen bilgi, belgeleri paylaşın.

00
user profile
Siena

Merhabalar @KAM_BILISIM,

Ben, Amazon Satıcı Forumu’ndan Siena.

Size sorularınızla ilgili yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Gönderiniz için çok teşekkürler. Bugün size sorularınızla ilgili yardımcı olmaya çalışacağım.

Hesabınız ile ilgili daha detaylı bilgi sağlamak üzere dosyanızı Hesap Sağlığı Destek Ekibi’ne aktırmıştım. Fakat çalışma arkadaşlarım sizlere ulaşamadılar. Bugün yerel bölgenizde resmi tatil olduğu için aranmanız için dosyanızı tekrar aktaramıyorum. Fakat size yine de olası çözümler hakkında destek olmak istiyorum.

Hesabınızı global satış için aktifleştirmiş olabilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusuysa farklı bir pazar yerinde farkında olmadığınız bir hesabınız açılmış olabilir. Bu durumu Seller Central’de sağ üst köşede hesap isminizin ve yanında Türkiye yazısına tıklayarak tespit edebilirsiniz. Buraya tıkladığınızda farklı pazar yerlerindeki hesaplarınıza geçiş yaparak, problemin hangi pazar yerinden kaynaklandığını anlayabilirsiniz.

Not: Türkiye pazar yerinizin aktifleşebilmesi için, öncelikle problem yaşadığınız pazar yerinizdeki hesabınızın aktifleşmesi gerekebilir.

Umarım bu bilgileri faydalı bulursunuz.

Herhangi bir sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçin.

Satıcı Forumu’nu kullandığınız için teşekkürler.

Iyi günler dileriz.

Saygılarımla,

Siena

00
Follow this discussion to be notified of new activity