Türkiye Hesap Bilgilerim
merhaba amazon türkiye kaydolduktan sonra hesabım ve bilgilerim onaylandı.
Hesap onaylandıktan sonra panelden başka bir ülkeye geçtim arap emirliklerine sonra türkiye geri geçtim panelden ama hesabımı devre dışı bıraktı hesabımın yeniden etkinleştirmek için
Onaylanırken kullandığım şirketime ait adres bilgisi de içeren banka extremi gönderiyorum ama yeterli bilgiye sahip değiliz gibi bir bilgi geliyor ben türkiyede satış yapıcam bunu nasıl çözücem zaten hesap onaylıydı arap emirliklerine geçince doğrulama istedi elimde başka bilgi yok nasıl yapıcam
Hesap ismi poser iletişim
email halil923747@gmail.com
4 replies
Siena
Merhaba @poser_iletisim ,
Ben, Siena.
Bugün, size sorularınızla ilgili yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Göndermiş olduğunuz bilgilere istinaden, satıcı hesabınızın kısıtlı olduğunu anlıyorum. Kısıtlanmış olan satıcı hesabınızla ilgili pazaryeri, alınan ilk performans bildirim bilgisi, kısıtlanma tarihi gibi detayları paylaşmanız, konuyla ilgili size daha fazla yardımcı olmamıza fırsat verecektir. Buna istinaden, daha detaylı bilgiyi paylaşabilir misiniz lütfen?
Ayrıca size gönderilen performans bildirimlerinde sizden istenen belgelerin neler olduğuna dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çünkü hesabınızın aktifleşmesi için eksik ya da yanlış belgeri gönderiyor olabilirsiniz.
Satıcı Forumu’nu kullandığınız için teşekkürler.
İyi günler dileriz.
Saygılarımla,
Siena