Amazon lojistik hasarlı gelen ürünler hakkında
Amazon lojistik tarafından satışa sunduğumuz ve gönderilen sıfır ürünlerimizin müşteri tarfından iade edilmesi ve tekrar satılabilir durumda olmadıklarından dolayı kaldırma talimatı oluşturduk talimat no: 230914YN4 ürünler bize geldi ve gelen ürünlerin 2 tanesi kırık 2 tanesi eksik parça olarak gelmiştir buna istinaden 9133858792 nolu olay kaydı oluşturdum bana dönüş yapılmış cevap : Şu anda elimizdeki bilgilere dayanarak ücret iadesi yapamıyoruz. Amazon; müşteri tarafından zarar verilmiş, geri çekilmeye tabi, kusurlu ya da Amazon politikalarını ihlal eden veya benzer nedenlerden dolayı iade edilen ürünler için sorumluluk kabul etmez ve ücret iadesi yapmaz.
Ben ürünleri sıfır ambalajına size gönderdim ve ürünler eksik hasarlı olarak bana geri geldi ürünler kusurlu değil kırık ve eksik bunu amazon sorumluluğunda olan bir durum eğer bunu amazon kendi karşılamayacak durumdaysa o zaman neden amazon lojistik ürün gönderimi yapıyor kendisi ürün gönderimi yapsın iade red işlemi için ürünleri bize göndersin biz karar verelim ürünler bizim amazon değil bizim yerimize karar veriyorsa bunun için bizi mağdur etmemesi gerekiyor.