Askıya Alınmış Hesabım (Amazon yeni bir tedarikçiden fatura istedi iletildi) Hiçbir sorun kalmamasına rağmen

Countries

Read only
Australia
Belgium
Brazil
Canada
Egypt
France
Germany
India
Italy
Japan
Mexico
Netherlands
Poland
Saudi Arabia
Singapore
Spain
Sweden
Turkey
United Arab Emirates
United Kingdom
United States
Turkey
imgSign in
Country changed
user profile
Seller_RzzyJbI04ADos

Askıya Alınmış Hesabım (Amazon yeni bir tedarikçiden fatura istedi iletildi) Hiçbir sorun kalmamasına rağmen

Merhabalar.2 sene önce drop yapmak için açtığım amazon hesabında markalı ürünler eklediğim için askıya alındı. Hesabı tekrar aktif hale getirmek için 1-2 aydır uğraşıyorum fakat her denileni yapmama rağmen halen sonuç almadım. Sonrasında artık arama butonu da çalışmıyor halbuki arayabilirsiniz demişlerde ve bugun bile öyle yazıldı.

Faturam savunmam tamam her konuştuğum temsilci farklı bir şey diyor. Lütfen bu konuda ciddi bir yardıma ihtiyacım var.

Amazonun tarafımla iletişime geçmesini rica ediyorum beni ara butonu çalışmıyor çünkü. performans bildirimlerine gidin detaylı bilgi var demeyin lütfen. zaten biliyorum bunları. Poa’ da eksik dediler yaptığım herşeyi yazdım detaylı uzman destek aldım nasıl yapılır diye herşey kontrol edilmesine karşın bir gelişme yok lütfen yardımcı olur musunuz ?

26 views
2 replies
00
Reply
2 replies
user profile
Nina_Amazon

Merhaba @ilkAbra,

Ben, Amazon Satıcı Forumu’ndan Nina.

Gönderiniz için teşekkür ederiz. Bugün, size sorularınızla ilgili yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Hesabınızın engellemesine istinaden gerçekleşen sorununuzun hangi pazar yerinde olduğu ve deaktivasyon sebebiyle ilgili vereceğiniz detaylı bilgiler, konuyu anlamamız ve size daha fazla yardımcı olabilmemiz için önemlidir.

Buna istinaden:

-Karşılaştığınız sorun hangi pazar yerinde mevcut?
-Bunun yanında, markalı ürünleri satışa açmanız sonucu oluşan ihlalin sebebi tam olarak nedir; Fikri Mülkiyet İhlali, Ürün Orijinallik şikayetleri…?

İlaveten, Stoksuz Satış (Drop Shipping) yalnızca bir iş modelidir ve bildiğiniz üzere bu iş modeliyle ilgili uyulması gereken Amazon politika kuralları mevcuttur.

“Beni Şimdi Ara” butonuna alternatif olarak, daha fazla destek almak için Satıcı Forumları’nı kullanabileceğiniz gibi “Yardım” sekmesinden bize bir olay kaydı açarak tüm soru ya da taleplerinizi yöneltebilirsiniz.

Satıcı Forumu’nu kullandığınız için teşekkürler.

İyi günler dileriz.

Saygılarımla,

Nina

00
user profile
Seller_mZy9WcSzbsDq0

Onay talep etmelisiniz ya da marka, firma sahibi tarafından Amazon’a referans mektubu, yazısı gönderilmesi gerekiyor.

00
Follow this discussion to be notified of new activity