Czy możliwe jest odblokowanie sklepu, który został zablokowany z powodu ograniczonych przedmiotów?

Countries

Read only
Australia
Belgium
Brazil
Canada
Egypt
France
Germany
India
Italy
Japan
Mexico
Netherlands
Poland
Saudi Arabia
Singapore
Spain
Sweden
Turkey
United Arab Emirates
United Kingdom
United States
Poland
imgSign in
Country changed
user profile
Seller_w8IMu1yncMneB

Czy możliwe jest odblokowanie sklepu, który został zablokowany z powodu ograniczonych przedmiotów?

Produkt jest produktem dla dorosłych, ponieważ globalna sprzedaż jest zsynchronizowana z polską stroną, produkt nie był zamawiany od momentu utworzenia sklepu, sklep nie był na innych produktach dla dorosłych, był zaangażowany w produkty do przechowywania w domu.

1. Przyczyna główna

• Wymienione produkty objęte ograniczeniami (Sposoby uniknięcia odkrycia sprzedaży produktów dla dorosłych)

• Nieprawidłowe kategoryzowanie produktów

• Opis produktu nie był zgodny z niektórymi zasadami i najlepszymi praktykami

2. Działania naprawcze

• Natychmiastowe usunięcie produktów naruszających zasady w wiadomości e-mail o dezaktywacji i usunięcie podobnych produktów naruszających te zasady

• Zaprzestanie sprzedaży określonego typu produktów

• Dokładne przeczytanie strony „Produkty objęte ograniczeniami”

• Dokładne przestudiowanie strony „Zasady dotyczące szczegółów produktu”

• Komunikacja telefoniczna z zespołem ds. kont i uzyskanie pomocy i wskazówek od działu wsparcia sprzedawcy i menedżerów ds. kont w celu zapobiegania podobnym problemom w przyszłości

• Ponieważ sprzedaję na innych rynkach Amazon, zapoznałem się z zasadami i wskazówkami dotyczącymi każdego rynku

• Rozmowa z innymi sprzedawcami i obejrzenie filmu „Produkty objęte ograniczeniami” na Seller University w celu zatrzymania dezaktywacji

3. Zapobiegawcze działania

•Nie będę już sprzedawać produktów dla dorosłych. Przez ostatnie dwa lata sprzedawałem produkty gospodarstwa domowego.

• Przyszłe opisy produktów będą zgodne z wytycznymi i uregulowanymi lokalnymi przepisami, które są wymienione na stronie „Polityka opisu produktu”

8 views
0 replies
Tags:Deactivated
00
Reply
0 replies
Follow this discussion to be notified of new activity