Kolaygelsin Günlerdir Gelmiyor

Countries

Read only
Australia
Belgium
Brazil
Canada
Egypt
France
Germany
India
Italy
Japan
Mexico
Netherlands
Poland
Saudi Arabia
Singapore
Spain
Sweden
Turkey
United Arab Emirates
United Kingdom
United States
Turkey
imgSign in
Country changed
user profile
Seller_0azWtis0pm5QO

Kolaygelsin Günlerdir Gelmiyor

Kolaygelsin kargo firması günlerdir gelmiyor. herhangi bir şekilde ulaşamıyoruz da. Bunu nasıl yönetiyorsunuz ?

312 views
12 replies
Tags:MFN, Shipping
60
Reply
12 replies
user profile
Seller_qoRJ3Yh2tE7oS

farkı yok arada sırada canı isteyince uğruyor

10
user profile
Seller_VfPjBZE5nImR3

canları isteyince alıyor birde tehdit ediyor istersem almam diye

10
user profile
Seller_iC6QFwZyEVhmc

Tek sorunsuz çalıştığım kolay gelsin diyebilirim biz baştan anlaştık ama numarasını aldım. Benim 1 tane de olsa hep siparişim var şayet sipariş yoksa ben sana yazarım dedim gelmediği bir gün oldu eleman değişikliği onda da kolay gelsini aradım alınması gereken ürünlerim var diye Böyle durumlarda amazonu da arayıp not bırakıyorum yoksa hesap sağlığı etkileniyor kırmızı oluyo hemen

00
user profile
Seller_2PHgddUxPIfYd

Valla geç gönderim oranın yükseldi bu kargocular yüzünden, MNG bir kere bile gelmedi daha almaya.. :)

00
user profile
Seller_BoFoP1UkejzjF

Aynı sorunu bende yaşıyorum gün içerisinde bildiğim için öğlen başlıyorum müşteri hizmetlerini aramaya akşama kadar ama yinede gelmiyorlar hesabım riskli duruma girdi.Amazon Türkiyenin ilgilenmesi gerekiyor.

00
user profile
Seller_Ka763ndr8Q8ld

kolay gelsin kuryesinin numarasını alıyorsun ve kargon oldugunda arayıp soyluyorsun suan amazonda kargoların hazır olup kolmadıgı bılgısı kargolara gıtmıyor ortalama bu surec 1 aydır bu sekılde devam edıyor

00
user profile
Seller_CSZbPE9gVTgDq

kolay gelsin çok sıkıntılı firma, personeller keyfi gelip gelmemek onlara kalmış, canları isterlerse geliyor, neyseki kurtuldum siparişlerim artık sadece mng olarak düşüyor, onuda kendim götürüyorum

00
user profile
Seller_BfmhePXxvBMDd

her gün arıyorum gelin diye keyifleri olursa haftada 1 2 kez uğruyorlar ne bir şubeleri var nede ulaşabileceğimiz bir yetkili müşteri hizmetleri de not almaktan başka bir şey yapmıyor

00
user profile
Seller_lMIAV3xy9AsqD

EVET BANA DA GELMİYOR ALLAHTAN Bİ ARKADSIN NUMARASI VAR ONU ARIYORUM GELİYOR.

00
user profile
Seller_il2oPMPQMCfdP

ada bak kolay gelsin ama iş yok iki günde bir eleman değişiyor

00
Follow this discussion to be notified of new activity