Kolaygelsin Günlerdir Gelmiyor
Kolaygelsin kargo firması günlerdir gelmiyor. herhangi bir şekilde ulaşamıyoruz da. Bunu nasıl yönetiyorsunuz ?
12 replies
Seller_qoRJ3Yh2tE7oS
farkı yok arada sırada canı isteyince uğruyor
Seller_VfPjBZE5nImR3
canları isteyince alıyor birde tehdit ediyor istersem almam diye
Seller_iC6QFwZyEVhmc
Tek sorunsuz çalıştığım kolay gelsin diyebilirim biz baştan anlaştık ama numarasını aldım. Benim 1 tane de olsa hep siparişim var şayet sipariş yoksa ben sana yazarım dedim gelmediği bir gün oldu eleman değişikliği onda da kolay gelsini aradım alınması gereken ürünlerim var diye Böyle durumlarda amazonu da arayıp not bırakıyorum yoksa hesap sağlığı etkileniyor kırmızı oluyo hemen
Seller_2PHgddUxPIfYd
Valla geç gönderim oranın yükseldi bu kargocular yüzünden, MNG bir kere bile gelmedi daha almaya.. :)
Seller_BoFoP1UkejzjF
Aynı sorunu bende yaşıyorum gün içerisinde bildiğim için öğlen başlıyorum müşteri hizmetlerini aramaya akşama kadar ama yinede gelmiyorlar hesabım riskli duruma girdi.Amazon Türkiyenin ilgilenmesi gerekiyor.
Seller_Ka763ndr8Q8ld
kolay gelsin kuryesinin numarasını alıyorsun ve kargon oldugunda arayıp soyluyorsun suan amazonda kargoların hazır olup kolmadıgı bılgısı kargolara gıtmıyor ortalama bu surec 1 aydır bu sekılde devam edıyor
Seller_CSZbPE9gVTgDq
kolay gelsin çok sıkıntılı firma, personeller keyfi gelip gelmemek onlara kalmış, canları isterlerse geliyor, neyseki kurtuldum siparişlerim artık sadece mng olarak düşüyor, onuda kendim götürüyorum
Seller_BfmhePXxvBMDd
her gün arıyorum gelin diye keyifleri olursa haftada 1 2 kez uğruyorlar ne bir şubeleri var nede ulaşabileceğimiz bir yetkili müşteri hizmetleri de not almaktan başka bir şey yapmıyor
Seller_lMIAV3xy9AsqD
EVET BANA DA GELMİYOR ALLAHTAN Bİ ARKADSIN NUMARASI VAR ONU ARIYORUM GELİYOR.
Seller_il2oPMPQMCfdP
ada bak kolay gelsin ama iş yok iki günde bir eleman değişiyor